side-area-logo

RADICALE (ZELF)AANVAARDING

WAT/ WAAROM?

In de training “Radicale (Zelf)aanvaarding” leer je zonder voorbehoud ‘ja’ te zeggen, tegen jezelf, tegen anderen, tegen het leven zoals het zich aan je voordoet. Je leert te vertrouwen op de aangeboren goedheid in jezelf en de helderheid en compassie te ontwikkelen die nodig zijn om radicale aanvaarding aan te kunnen.

De training is gebaseerd op en volgt de lijn van het boek ‘Radical Acceptance’ van Tara Brach. Het boek is in het Nederlands verschenen onder de titel ‘Radicale aanvaarding/ Het leven begroeten, jezelf omhelzen’.

Naast inzicht in onderdelen van de Boeddhistische Psychologie leer je specifieke meditatietechnieken die gericht zijn op het openen van het hart en maken verschillende opdrachten onderdeel uit van de training, om dat wat je ervaart goed te verankeren zodat het toepasbaar wordt in je dagelijkse leven.

WAAR/ WANNEER?

De training bestaat uit vijf bijeenkomsten van twee uur.

Groepen bestaan uit maximaal tien mensen zodat er voor iedereen voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht is.

De training vindt plaats in ’s-Hertogenbosch. De locatie ligt in het centrum, direct naast de Sint Jan Kathedraal en is goed bereikbaar per eigen of openbaar vervoer.

KOSTEN/ VOORWAARDEN?

De kosten voor een training van vijf (aaneengesloten) weken zijn € 100,00. Voor studenten of mensen in een uitkering bedragen de kosten € 80,00.

De kosten dienen uiterlijk één week voorafgaand aan de training volledig te worden voldaan.

Om deel te kunnen nemen aan deze training is meditatie ervaring noodzakelijk.

INTERESSE?

Wil je meer informatie of wil je graag weten of counseling aansluit bij jouw vraag, neem dan gerust contact op!