side-area-logo

VAN CHAOS NAAR HELDERHEID

WAT/ WAAROM?

In de training “Van Chaos naar Helderheid” leer je meer helderheid en rust in je leven te brengen, zodat je weer contact kunt maken met wie je werkelijk bent en van daaruit leert reageren op je omgeving. Je reageert niet langer alleen maar op lastige situaties, maar anticipeert voortaan ook. Omdat je meer inzicht hebt in wie je bent, kun je vanuit die basis voortaan beter reageren op de impulsen vanuit je omgeving. Je hebt weer het gevoel ene keuze te hebben. En dat brengt rust en overzicht.

De training is gebaseerd op en volgt de lijn van het boek ‘Emotional Chaos to Clarity’ van Phillp Moffitt. Het boek is in het Nederlands verschenen onder de titel ‘Van emotionele chaos naar helderheid in je hoofd’.

Naast inzicht in onderdelen van de Boeddhistische Psychologie leer je specifieke meditatietechnieken die gericht zijn op ontspannen, aanvaarden en loslaten en maken verschillende opdrachten onderdeel uit van de training, om dat wat je ervaart goed te verankeren zodat het toepasbaar wordt in je dagelijkse leven.

WAAR/ WANNEER?

De training bestaat uit vijf bijeenkomsten van twee uur.

Groepen bestaan uit maximaal tien mensen zodat er voor iedereen voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht is.

De training vindt plaats in ’s-Hertogenbosch. De locatie ligt in het centrum, direct naast de Sint Jan Kathedraal en is goed bereikbaar per eigen of openbaar vervoer.

KOSTEN/ VOORWAARDEN?

Deze training wordt gegeven op Dana basis, dat wil zeggen dat je geeft wat je kunt missen om je dankbaarheid voor de overdracht te uiten. Door het geven van Dana oefent de gever vrijgevigheid en de ontvanger tevredenheid.

Aan het einde van iedere bijeenkomst staat er een mandje klaar voor de Dana.

INTERESSE?

Wil je meer informatie of wil je graag weten of counseling aansluit bij jouw vraag, neem dan gerust contact op!